Himmelsprett=skogsprett

Hver torsdag er det «partitrening»i spor, og på dager med fri(heldige oss så er det noen slike torsdager på våren), blir det på dagtid. Så også i dag, på himmelsprett’n… Både Engla og Alva er med, og det er knallfint å få litt hjelp med innlæringen til Alva:)

I dag har vi vært en tur i Nittedal, solen har stekt hele dagen og vi har lært masse og kost oss masse. Det ble et «oppgavespor» til Engla og et par småspor til Alva. Engla kan finne på å ta noen snarveier, hoppe over vinkler og gå litt på overvær i svingene. Håpet var å få henne mer konsentrert, og et litt roligere tempo. Ikke veldig vellykket, for første gang fant hun kun sluttpinnen. Så nå er det bare å starte med korte gress-spor her hjemme så vi får samlet oss litt og økt konsentrasjonen litt:) Alva derimot, litt sen som hun jo er med ting og tang, hadde fint fremskritt i dag. Moder’n ble nok litt molefunken over driv’en i siste sporet, men jeg skal høre på Morten og Mari, og være happy med nesa som nå pekte godt ned i mosen og rette veien:)

Vi tok oss god tid i dag, og det ble en liten tur med bikkjene til slutt. Jeg trenger vel ikke nevne at mine måtte en tur i badekaret vel hjemme. Hvert eneste gjørmehull er rene spa-besøket:) En herlig dag og fin oppladning for mors hode til helgens Agility NM i Drammen:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s