Sommerbilder

Foruten agilityuka på Lista, har sommeren i år vært relativt rolig for vår del. Planen var egentlig å dra til Sverige i slutten av juli og delta på Wasahoppet – en langhelg med agility. Men veterinærkostnadene på Alva og en trøblete EU kontroll på bilen satte en stopper for det. Så jeg fikk ny katalysator på bilen og en roligere sommer som feriekoloni i stedet:))

Men kosen skaper man selv, og vi har et fint landskap her i Oslo Nord, med badevann, skog og treningsmuligheter. Så noen særlig depping over dette har det vært lite av:) Sorgen over Alva har satt meg litt tilbake også, så det har kanskje vært litt sunt for meg å ta det litt med ro denne sommeren:)

Først ut er badetur på Steinbruvann
Kine var på besøk tidligere i sommer med Dennis og jentene. Første badet for Engla og Dennis, som koste seg stort😀

Engla ble hele 5 år, 26. juni ❤️

image

Muskeluska på villspor….

Skogstur på Lahaugmoen

Hagen blomstrer…
Som regel er jeg jo bortreist mesteparten av juli, så i år fikk jeg faktisk litt glede av blomstene mine. Rosene blomstret og vi har kost oss en del på terassen😎 Herman og Emma har også fått sin del av skogen inn i både stua og i buret sitt.

Sommercamp – feriekoloni
Først ut var Astra, en nydelig sheltie som besøkte oss en helg i juli. Veldig koselig å bli kjent med henne utenfor stevneplassen. Utrolig herlig personlighet:)

Så. – i skrivende stund har vi besøk av Dusty og Molly. To små toy puddler, som har vært her snart en uke. Herlige småfrøkner som har vært med oss både på tur, treninger og Kines flyttesjau i helgen som var. Tålmodige og snille, og veldig blide jenter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s