Nytt år, nye muligheter

Lang juleferie, stille januar, og lite blogging. Det er alt for lett å hive bildene inn på facebook i stedet. Men nå får jeg sjerpe meg litt😊 Vi har en rolig tid bak oss, med mange fine turer, ingen stevner siden okt/nov, relativt lite agility trening til oss å være, men en del lydighetstrening og en aldri så liten feltssøkscup. Sistnevnte blir det flere av og det er fint, for det ble ingen stor dag for Engla. Det å finne gjdenstander i et komplett vindstille snødekt felt hadde vi ikke gjort før, og det tok både tid og kraftig påvirkning før hun fant så mye som en bitte liten sak😝 Men da har vi prøvd det også…

Over; Bilder fra en nydelig tur på Lahaugmoen med Dorthea og Nelson, etter feltsøkscup’en. Under: Bilder fra turer på golfbanen her hjemme. Ny «lekeplass».

imageTre små jenter i nye Marius gensere, fått til jul😛
Flokken har krympet litt her hjemme. Lille Henri har flyttet til Dokka, og fått seg fin ny familie der. Veldig hyggelig at de er flinke med oppdateringer og bilder, så jeg kan følge litt med fremgangen hans. Trist for meg, men best for Henri. Han ble for liten i flokken her, og de to rampete jacoene mine var ikke greie med han, desverre. Nå herjer de to pøblene alene her, og særlig Emma har en skikkelig bølleperiode for tiden. Hun sørger for at mor får jevn mosjon. Ikke lenge jeg får sittet stille før jeg må opp og fjerne henne fra et eller annet hun absolutt ikke får lov til…. image
Stevnesesongen i gang igjen😃 Flere hadde allerede tatt turen til Langesund i januar. Vi ble hjemme. Men første helgen i februar var Engla og jeg endelig på farten igjen. Hun hadde da hatt flere ukers pause pga skade. En klokapsel måtte fjernes og ny klo gro ut før hun kunne trene igjen. Dette, rett etter en lang juleferie gjorde sitt til lave forventninger. Men vi hadde det fryktelig moro. Koselig å bo hos Karl Robin i Lillehammer, deilig å være på farten igjen og fornøyd med hva vi fikk til, alt tatt i betraktning.

Sommerferien er under planlegging, likeså påskeplaner og stevne moro. Jeg trener på Elitepartiet med Engla, og vi er heldige som har Jenni Lehtinen som instruktør. Vurderer også å prøve Alva på tirsdagspartiet hos Merethe. Så får vi se hvordan det går. Vi fortsetter som før jul med søndagstreningene i Tønsberg/Stokke med begge jentene.

IMG_1698 Stakkars Engla, hun fikk en slagskade i kloa si under en trening i Tønsberg, og et besøk til veterinær Signe ble nødvendig. Samt et par ukers pause.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s