Sommer i luften – fullt telt på stevne:)

Når varmen kommer, og sola skinner mer enn to minutter, er tiden kommet for å ta med Herman også, når vi skal på stevner:) Han koser seg når han får være med der det skjer noe! Vi andre «koker» nok om dagen, ser det ut til… Det er en kunst å kontrollere konkurransenerver! 

NM helgen i Drammen, 31. mai/1. juni
Dette ble nok et litt spesielt stevne for de fleste. Jeg hadde forberedt meg godt, pakket bilen kvelden før, fikset og ordnet. Men likevel klarte jeg å forsove meg og rakk ikke briefingen til det første løpet mitt m Engla. Banen var ikke av verste slaget, så jeg briefet fra utsiden og jaggu kom vi oss ikke gjennom, gitt! Med noen feil, men likevel.. veldig fornøyd:)

Resten av dagen gikk heller ikke helt som planlagt. Engla merker nok nervene mine, og hun var veldig «høy»… Jeg håpet vi skulle klare oss gjennom aglityløpet, siden vi tross alt hadde klart hoppløpet. Men Engla tjuvstartet igjen og da røyk vi ut. Null finale dagen etter:( Lagløpet gikk fint helt til hun rett og slett tok en egen hoppvri, og da disket vi. Veldig lei meg for dette stuntet hennes her, for vi var bare tre stk på laget og med vår disk, forsvant finalen for alle. Grrummpphhh….

Men – sola stekte hele dagen, jeg hadde satt opp teltet litt bak de andre og vi koste oss med stemningen og de andres fine løp:) Herman og småjentene var med, så det ble en fin dag uansett! Er litt viktig å finne positive sider ved dager som denne, hvor mye følelser og forventninger er til stede. Og en smule prestasjonspress… særlig fra en selv:) Banene var fine, gode dommere og ittno’ å klage på, kun meg selv og en litt høy Engla, så vi var litt for ivrige begge to:)


Sandefjord, 7. og 8. juni
Nå var alle nerver egentlig borte, og det var bare å kose seg! Det ble en veldig fin helg! Jeg hadde meldt på Muscat også, men kun ett løp om dagen. Er enda litt usikker på hvor mye hun «tåler» før hun blir berørt, og ikke synes det er gøy. Så ett løp om dagen tenkte jeg passet bra. Men hun la for dagen en herlig iver, og vi gikk vårt første feilfrie løp lørdagen, kun med bitte litt tidsfeil. Men du verden så gøy det var å gå med henne! Hun fikk med seg to etteranmeldte tunnel løp også, og koste seg stort! Tror hun løp fem ganger rundt hver tunnel, jeg – så mange meter for pengene her:) Søndag gikk vi tidlig, og det var det beste løpet vi ever har gått! En liten misforståelse og vips disk, men skitt. For en fart, og for en flyt!! Superfornøyd med Musceluska her altså:)

image
Foto: Tommy Kjennerud

Engla og jeg hadde fine løp begge dager. Vi gikk feilfritt også, men ble slått av noen racere med syk fart:) Tihi.. Jeg vet jo at vi ikke er i vår beste kondisjon om dagen, så er fornøyd lell. Viktig med go’følelse og samarbeid som funker. Det gjorde det i helgen! Laget klarte også brasene, tror vi endte med 2.eller 3. plass og nytt NM napp.

engla-sandefjord
Foto: Tommy Kjennerud

Hele helgen overnattet vi hos Kine og vi storkoste oss. Herman var med, og vi fikk satt opp teltet fredag kveld, så det var bare å komme lørdag til ferdig plass. Kine var med på stevnet begge dager, og hun filmet det ene feilfrie løpet vårt:) Post by Kine Helene Kilde. (Klikk på linken og du ser videoen fra Kine sin Facebook-side).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s