Om…

Mye vil ha mer, og «ja takk, begge deler»… begge? Hmm.. tre, fire, seks?

image  image

Det er veldig stas og lage fotoalbum. Det har jeg alltids synes.. Nå om dagen er jo papirvariantene helt ut – så da blir det fort facebook.. veldig nyttig det sosiale nettstedet der. Men så ble det på tide å ha sin egen engleblogg. Et sted å samle alle bilder og små reiseskildringer fra både treninger, stevner, turer og tant.

Englebarna ble englebarna fordi Engla heter Engla. Vi andre følger liksom med på lasset, siden vi er englebarn vi også:)

Undertegnede, og eier av blogg og englebarn, bor, etter mange år i Oslo, nå i Våle i Vestfold. Sammen med samboer Arve har jeg hus med stor hage, hvor vi har god plass til hele menasjeriet mitt:)

Etter mange år med hestesport, konkurrerer jeg nå relativt aktivt innen hundesport. Og har de siste årene også falt for fristelsen og kjøpt meg noen fjærballer. Adferd, kommunikasjon, trening, kroppspråk, læring – og sist men ikke minst, kjærlighet – er ord som ligger i bunnen for min interesse for dyr.  Håper bildene og småhistoriene kan glede flere enn meg:)

Ann-Kristin

Bakgrunn/referanseliste

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s