GuldAgility – sommerens eventyr i Kalmar

kalmar

GuldAgility i Kalmar (Sverige) var sommerens store agility ferie for min del. Veldig stas å planlegge en uke «ute» med agility – enten som kurs eller et stort stevne. I år ble det Kalmar i Sverige. På den «andre siden», langs kysten og rett etter Ølandsbroen. Det største stevnet jeg noen sinne har deltatt på, og også det mest profesjonelle. Seks baner/ringer, supre gressbaner, supert lagt opp, profft til minste detalj, og med beste lunsjmaten «ever». Alle bør med hell tilby byens beste restauranter å stille med egen matbod til sultne utøvere:) Nam…

Jeg tok maaange bilder. Til slutt vel 88 som blir med her. Vi var jo en god del norske på tur,og det er alltid stas! Så jeg lager en del mindre bildegallerier her og håper alle er happy med «sine» bilder. Noe tekst – men mest bilder:)

DSC_2369 DSC_2368

Jeg konkurrerte med både Muscat og Engla. Alva og Gitte var med som supportere:) Beste resultat for vår del er nok en 15.plass i Hopp, hvor vi gikk feilfritt, og inn vel 3-4 sek etter vinneren Jenny Damm. Nivået i kl 3 Stor er så høyt her, og det var 200+/- startende i hvert løp, så for meg var dette en ren seier:) Hadde flere gode løp, masse mestring, men ikke så god uttelling bestandig. Hendte det falt et hinder som ikke burde osv…Men skitt – dette var bare kjempegøy og veldig motiverende hele uka! Engla vel og merke… Muscat gikk litt både og, men slett ikke verst til å være stappet med hormoner(begge hadde løpetid..uff) og med såå mye folk. Faktisk noen gode løp med henne også:)

* Langs sidelinjen:) – Åse(No), Irene, Hilde, Dorthea, Bente, Åsa(Se), Wibeke, Kari Birgit og Nelson

 

* Dorthea og Nelson i farta:)

 

*Bente og Minnie i farta:)

* Irene og Lukas:)

*Over til Øland og Møllstorp Camping:)
Diverse mindre hytter, grillkvelder, middag på «by`n» og mye latter. Kos med agilityferie! Og hyggelig at mange bor i nærheten av hverandre. Og de fleste hadde vel også sin fulle hyre med å holde igjen bikkjene på tur, når alle kaninene begynte å sprette rundt.. Over alt…:)

*Engla og jeg i farta:)
Ingen tvil om at etterhvert som uka gikk og varmen tiltok, så ble vi ganske slitne etter hvert. Var flinke til å «vanne» men det tok på å løpe/handle for fulle mugger gang etter gang i den enorme varmen. Men vi må jo takle det også, så det er bare noe vi må trene mer på:) Men veldig mye god mestringsfølelse og mye moro!

 

*Finaledagen:)
– Eneste norske til finalen søndag var Bodil Mehl Vik i Stor. Veldig stas, og selvsagt heiet vi det vi kunne. Dessverre så gikk det ikke hele veien inn, men du verden for en dag! For en stemning! For et vær! Og for en vinner til slutt! Svenske Jenny Damm tok gullet, og vant også den berømte ti tusen kroners premien pluss pluss.. Veldig gøy å se denne finalen, både Liten, Mellom og Stor. Utrolige hunder og førere:)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s