Påske-agility

PÅSKEN 2014

Treningssamling med Rekruttlandslaget
Første del av påsken var igjen dedikert til samling med Rekruttene. Denne gangen i Follohallen. Både Engla og jeg er kjempefornøyd med god trening, masse flinke folk, både medrekrutter og trenere, og masse motivasjon:) Tre dager til ende, stive og støle muskler( på den to-bente vel og merke) og mye moro:)

Heldig for oss er Kine hjemme på påskeferie og passer både kinesere og fjærballer, mens Engla og jeg koser oss med agility:)


Gåsahoppet – påskestevne i Skåne
Også i år tok vi turen til Skurup i Skåne på det store svenske agilitystevnet. Her samles mange av de beste i både Sverige og Danmark til både landslagsuttak og almen dyst. Veldig tøff konkurranse for «lille oss»… Vi bodde på samme sted som i fjor; Abbekås Golf, sammen med Irene og gutta, med Beate og Kjetil i samme hus. Og ganske så mange kjente nordmenn med på stevnet i år! Veldig stas å være å være en samlet norsk gjeng «ute». Middager litt forskjellige steder i både Abbekås og Skivarp. Alt i alt veldig koselig tur!

Resultatmessig og løpsmessig for meg og Engla, en smule nedtur. Nå i ettertid ser jeg at jeg har vært fryktelig sliten og ute av form. Jeg klarte ikke å levere i forhold til Engla, og det føles veldig urettferdig. Fikk vel til en del bra ting i noen av løpene, men sant og si så var det litt nedtur for meg, særlig siden jeg kom rett fra samlingen og var veldig motivert. Men ikke et vondt ord om Engla min… Hun leverer alltid!

Men – Engla og jeg var ikke alene – vi hadde også med oss lille Alva på turen. Og jeg må si jeg er veldig fornøyd med hvor fint hun taklet turen, stevneatmosfæren, lyder, folk og burtilværelsen 🙂 Hun er en veldig sosial, glad jente:) Vi lekte oss ute, trente på «leking» og enkel lekeapportering, litt lydighet og sosial moro. Flinke og blide Alva!

Her er noen bilder fra stevnehallen:


Vi tok oss også tid en en fantastisk flott tur langs stranda i Abbekås, Irene og jeg med bikkjene. Natur, vind, sol, vann og sjø… Berre lækkert!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s