Pause i sikte

For første gang på flere år skal vi ikke på Moelvstevnet i helgen for å løpe agility. Nesten litt vemodig..blir et aldri så lite signal til muttern på hvordan våren blir i år; hjemmesitting:( Men med skulderoperasjon tirsdag i neste uke, må jeg forberede heimen på mange ukers sofaliv.
Takknemlig for at Dorthea har tatt på seg trening av Engla i AG denne våren, slik at hun får beholdt musklene sine😍 Håper å se dem på startstreken også! Så får jeg ta LP delen etterhvert, og kanskje litt Bruks når sommeren kommer.
Muscat har allerede vært under kniven (sterilisert), så vi to gml tantene får holde hverandre litt med selskap, mens vi lærer jacoene å si «god sommer» i stedet for «god jul»:)

Vi har dog ikke ligget helt på latsiden etter jul, Engla og jeg. Vi fikk med oss vårt eget agility stevne i januar, hvor vi hadde to «gode» disk. Dvs at mutter’n egentlig er veldig fornøyd, selv om vi disket. Mye bra, og fin flyt.

Så har vi endelig klart opprykket til kl 2 i Lydigheta! LP har jo ikke vært vår første prioritet, så vi har ikke startet så mye her, men vi har slitt veldig med «foten» vår, så poengene vi har fått de gangene vi har startet har jo gjenspeilet dette.

Men nu, serru! Nå er vi motivert for flere stevner i LP også. Vi kan jo de fleste øvelsene fremover, så nå blir det en god del pirketrening for å finpusse litt, så fort skulderen tillater det:)

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s