Kakadueprosjekt i endring

image

Fra en kakadue til en annen…

Etter to uker måtte jeg desverre innse at Casper nok ikke var rette fuglen for flokken min. Han ble husvarm etter hvert, og viste da frem sine «mannlige» sider, for å si det slik. Aggressiv mot både jacoer, hunder og til slutt meg. Etter div hull i både fingre og nakke, kjente jeg til slutt at dette ikke gikk lenger. Og det ble nok en litt kaotisk slutt på historien. Etter flere annonser på vegne av eier, fant jeg til slutt frem til en erfaren kar i Ås, som tok han inn. Så da kjørte jeg Casper dit fredagen, og det så ut til at dette kunne bli et fint sted for Casper:) So far, so good!

Alternativet som sto igjen, var Nina og hennes «småttiser». Har jo tenkt på henne lenge før, men gjorde da et forsøk med Casper og omplassering først. Da har jeg prøvd det, og funnet ut at det ikke funker for meg. Så mandag hadde Nina og Vidar et reklameoppdrag med fuglene sine i Oslo (NRK og WWF), og de tok med seg en liten frøken, som vi har snakket om en stund. Og for en frøken:))

image

Tror hun blir hetende Bonnie. Hun er vel rundt fire mnd gml, og kom i lånebur og med babygrøten i lomma:) Tilbake til kjente ting for meg… Jeg kjenner etter et døgn at dette blir bra:) På’n igjen med oppdragelse og babygrøt. Men såå deilig med forutsigbarheten til de små!

Nå skal vi bli litt husvarm(hun virker veldig rolig, og solid i gemyttet), og kose oss masse:) Og så se litt på hvordan det går med henne og Jacoene sammen. Håper jo at de kan campe i det store buret sammen til slutt. Men det får tiden vise.  Hundene har fort funnet ut at denne frøkna er helt ok. Muscat la seg i fanget mitt i går kveld og koste seg samtidig som jeg hadde Bonnie i fanget og koste. Det var ikke et tema med Casper, for å si det slik:) Forhåpentligvis så går dette bra, og jeg kan telle tre gøyer i flokken til slutt:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s