Svelvik – koselig besøk hos Carina

Carina har flyttet til Svelvik, i et lite superkoselig rødt hus, noen hundre meter fra sjøen og med alle fasiliteter for et herlig «fugleliv». Endelig passet det for alle å ta et lite besøk igjen!
Må jo si «fugleliv» nå, som araene har fått selskap av to skjønne gjess – Siri (sannsynligvis Sirius) og Ragnar (snart Ragna)… Katta kom først når vi dro og det har jeg full forståelse for. To elleville aussier, den ene litt redd disse gjessene, så hun bråker og buser litt, og den andre, minste, med is i magen og bare nysgjerrighet – lagde nok lyd til å skremme de fleste pusekatter:)  Herman var selvsagt med, han måtte jo inspisere feriekolonien han skal til neste uke, når mutter`n og de andre drar til Kalmar.

Har ikke så mye mer å si, annet enn at det var en veldig koselig dag. Tok en haug bilder som vanlig, og de får tale for seg selv.
Herman koste seg også, selv om han måtte bli i buret sitt. Han fikk seg en ny venninne i Ludvig(a), en Amazon frøken som kom seg raskt bort til buret hans og flørtet:) der ble hun sittende og kose seg.Veldig søte der de satt. Ludvig  var veldig søt, helt til hun satte nebbet i finger`n min  med full kraft og jeg hylte Auu.. ganske høyt:) Men skitt au.. Herman var happy, han:)

Vil kanskje også nevne at det var stas for meg å se Alva så rolig og fin med gjessene! Dette er hennes første møte med ender/gjess og hun var veldig rolig og fin, selv om hun var nysgjerrig. Holdt akkurat avstand nok til at de ikke ble helt ut av seg. Unge disse to gjessene, så de var nok litt usikre på henne de også! Men ikke en lyd fra Alva!
Engla skal vi ikke snakke om. Hun gjør dem jo ikke noe, men hun er småredd, og buser og bråker litt når hun blir usikker. Også denne gangen…

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s