Sporsesongen har startet:)

Med sol og bar skog kommer sporlysten frem igjen:) Nå har vi rukket og være ute to ganger, på Lahaugmoen. Og det er ingen tvil om at Engla storkoser seg! Begge sporene har vært «motivasjonsspor» og med litt varierende utfordringer. Siste sporet i dag hadde både turgåere på tvers av sporet flere ganger og bekkovergang. Hun går som ei «kule» og er skikkelig på:) Veldig gøy!

Alva må også settes i gang med spor, og har nå fått prøve seg på to pølsespor. Hun er litt mer nølende enn Engla var som liten, men gikk veldig fint til slutt den første gangen. Nå i dag brukte hun litt lenger tid, men det er gøy og se at hun husker det er spennende å bruke nesa si:) Det er tydelig at dette er skikkelig moro. Første sporet ga henne et skikkelig kick, og hun hadde en raptusrunde etterpå:)

image image

Engla var 15 uker da vi gikk det første sporkurset vårt. Hun var et råskinn mht spor fra første stund. Hun trengte aldri noe pølsespor, men gikk rett på et oppsøk og tok sporet etter instruktøren med en gang.  Litt dumt og sammenligne dem:) Nå er Alva 14 uker og hun har ikke samme interessen som Engla hadde i den alderen. Så jeg valgte å begynne med pølsespor. Så får vi prøve oss på et slepespor neste gang. Før vi starter med vanlig spor:) Men sannsynligvis vil Alva har større utholdenhet enn Engla. Når hun blir stor…:) Moro er det uansett! Deilig dag i skogen i dag, med søster’n og Pippa (som også er på pølsespor foreløbig). Sola skinner!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s