Sverigetur med valp i sikte

Oslo – Stockholm – Vesterås
Søndag 16. februar dro jeg til Sverige, nærmere bestemt med fly til Stockholm. Jeg skulle besøke oppdretter (Head-on Home) Anna Wenner med familie og se på tispevalp etter Texas Kate og Cash. På Arlanda ble jeg hentet av Jacob, Annas mann, for så ta turen til Vesterås.  De hadde begge foreldrene selv, så jeg fikk hilse på alle sammen:)  Og her var det ikke mye å klage på. Godfølelsen kom med en gang, for maken til trivelige hunder skal man lete lenge etter:) Særlig mamma Kate var skjønn. Og når jeg vet at dette er gjeterhunder med linjer en liten bit tøffere enn jeg har selv, så ble jeg glad over at de var så sosiale og koselige aussier. Veldig fint førsteinntrykk av hele bunten, og lille Sally, som hun ble kalt, var veldig søt, med fine reaksjoner og responser som jeg så etter for min egen del:)

Kate og valpene

Kate og valpene

Kate og valpene

Kate og valpene

Pappa Cash

Pappa Cash

Mamma Kate

Mamma Kate

Tur i stallen
Mandagen hadde vi en del tid, så jeg ble med Anna i stallen en tur på formiddagen. Hun har en nydelig araberhoppe med et lite føll, så det sa jeg jo ikke nei til:) Lenge siden jeg har luktet på stall og hestelukta… Etter mange år med hest som hobby, var det deilig å ta en tur ut i sola og se på disse flotte skapningene:) De hadde også et par PRE hingster på stallen der, og de var heller ikke noe dårlig syn!

IMG_3086   IMG_3087
IMG_3091   IMG_3092 IMG_3095   IMG_3097 IMG_3098   IMG_3099 IMG_3101   IMG_3104

Cash & Kate kullet
Summa summarum var det veldig fint å få være der over natten og bli kjent med alle sammen:) Siden jeg kom litt sent inn i bildet som valpekjøper ga det meg litt ekstra.  Og jeg fikk se valpen sammen med sine egne over litt tid. Jeg hadde fremdeles godfølelsen godt bevart da vi ble enige om at hun skulle bli med meg hjem til Norge:)

IMG_0017   IMG_0022   IMG_0025   IMG_0044 IMG_0053   IMG_0075 IMG_0077   IMG_0083

Vesterås – Stockholm – Oslo
I lånt bag (takk til Martin) fikk lille frøkna bli med hjem. Flyturen gikk fint, selv om jeg var litt nervøs. Hun oppførte seg eksemplarisk, og jeg snek meg til litt «på fanget kos» mesteparten av turen over:)

Vel hjemme ventet Karl Robin med hele menasjeriet, og selv det gikk fint. De to små furter litt, men det går nok over.Engla har tatt denne lille «inntrengerens» inntog utrolig fint, og hun er kjempesnill med henne. Jeg er såå heldig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s