Snart jul og et nytt år:)

God jul og godt nytt år!

God jul og godt nytt år!

Julen nærmer seg og det passer fint å ta et lite blikk på 2013 og hva som har skjedd i året som gikk.
To nye familiemedlemmer er det første som må nevnes. Først Herman og så Hedvig – mor har fått enda litt mer å drive med.

Engla og jeg har hatt større fokus på agility i år. Vi har vært med på rekruttprosjektet til landslaget og det har vært lærerikt og morsomt! Med det kommer også noen nye målsetninger og jeg synes vi har innfridd dem på en god måte. Vi hadde som mål og komme oss opp i klasse 3, og med det være med på kvalifiseringsrundene til NM. Hvilket vi klarte fint.
Under Dogs4All og NM leverte Engla som vanlig – hun er virkelig blitt fin å gå med nå! Men mor sliter nok med nervene når «det gjelder som mest», så vi(les:jeg) må nok trene mer på akkurat det. Vi røyk ut – men moro var det lell:)
Vi gikk også Lag for Stovner HK under NM, men heller ikke der fikk noen av oss noen god uttelling. Laget røyk ut og da er det bare å starte på kvalifisering til neste år.

På Brukssiden hadde vi planer om å debutere i klasse C. Det har vi gjort, dog uten de store resultatene. Men vi får skylde på oss selv som ikke har fått trent like mye som i fjor. Dette skal vi gjøre noe med neste år – Bruks – dvs Spor, er veldig gøy, og det «roer» Engla litt. Hun er ganske «høy» blitt, så det er fin tilleggs trening!

Muscat har også startet mye i agility i år. Hun har vært med meg og Engla på de fleste stevnene i hele sommer. Men hun blir dessverre veldig berørt på de store stevnene og trives ikke. Så da presterer hun dårlig og det er ikke så gøy. Vi har endret litt på både mengde trening og stevner for å se om det ble bedre, men vi er ikke blitt helt kloke enda. Vi får se hva vi gjør neste år. Vitsen er jo at dette skal være morsomt for begge to. Så hvis hun ikke viser mer glede over sporten får hun bare glide over i de pensjonerte rekker sammen med Gittemor. Men jeg håper jo at hun skal venne seg til alt «ståket» og ha det like gøy som Engla.

Når det gjelder mine to nye fjærballer, så har vi noen målsetninger for neste år. Foreløbig i år har de begge vært så små/unge at det ikke har vært formålstjenlig med så mye reell trening. Vi har holdt på med litt innkalling med Herman, som funker fint. Og litt hverdagslydighet. Det fungerer fint med begge to:)
Vi har i år vært så heldig å møte Carina og hennes frittflyvende Araer. Og med det kommer det nok en sportsambisjon inn i bildet for mor og Hedvig. Friflyvning blir å finne på agendaen for 2014! Vi må begynne å trene i det små, men det er uten tvil en ambisjon at vi skal klare å bli litt flinke i dette her etterhvert:) Spennende!
Herman har ikke mulighet til å være med på dette, av naturlige årsaker, så han får vi prøve å lære litt andre ting. I år har han servert ord som «Pikaboo», «Hallo»og «Hipp Hurra». I tillegg til et stort repertoar av plystrelyder og herming av nysing osv. Morsom fyr som har utrolig mye på hjertet:)

Nå har vi hatt treningspause en liten stund og skal ta det rolig til over jul. Da begynner vi opptrening igjen og jeg gleder meg til å ta fatt på det. Jeg håper også at vi får litt snø – som vil bli liggende. Slik at vi får gått litt på ski. Skiturer er ikke bare god trening for Engla, men en helsebringende aktivitet for hodet til mor:)

Ønsker alle en god jul og et godt nytt år!
Selv skal jeg bruke litt av romjulen til å definere for meg selv hva vi skal ha som målsetninger for neste år:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s